KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Nasze osiągnięcia

Nasi wychowankowie mają możliwość prezentowania swoich umiejętności, zdolności oraz "dobrego serduszka" biorąc udział w konkursach, przeglądach teatralnych, wokalno-tanecznych, olimpiadach, spartakiadach, akcjach społecznych i charytatywnych organizowanych przez różnorodne placówki zdobywając liczne dyplomy, wyróżnienia, certyfikaty, podziękowania oraz nagrody.

Poniżej prezentujemy nasze osiągnięcia na przestrzeni kilku ostatnich lat.

ROK SZKOLNY 2020/2021

Dyplomy, wyróżnienia, certyfikaty, podziękowania oraz nagrody uzyskane przez nasze Przedszkole oraz naszych wychowanków w roku szkolnym 2020/21....

ROK SZKOLNY 2019/2020

Dyplomy, wyróżnienia, certyfikaty, podziękowania oraz nagrody uzyskane przez nasze Przedszkole oraz naszych wychowanków w roku szkolnym 2019/20....

ROK SZKOLNY 2018/2019

Dyplomy, wyróżnienia, certyfikaty, podziękowania oraz nagrody uzyskane przez nasze Przedszkole oraz naszych wychowanków w roku szkolnym 2018/19....

ROK SZKOLNY 2017/2018

Dyplomy, wyróżnienia, certyfikaty, podziękowania oraz nagrody uzyskane przez nasze Przedszkole oraz naszych wychowanków w roku szkolnym 2017/18....

ROK SZKOLNY 2016/2017

Dyplomy, wyróżnienia, certyfikaty, podziękowania oraz nagrody uzyskane przez nasze Przedszkole oraz naszych wychowanków w roku szkolnym 2016/17....

LATA SZKOLNE 2014/2015/2016

Dyplomy, wyróżnienia, certyfikaty, podziękowania oraz nagrody uzyskane przez nasze Przedszkole oraz naszych wychowanków w latach 2014-15-16....